white Rose ❤... .. 。◕wHiTe rOoSe◕。.. ... ❤: 2010 Dis 4

Sabtu, 4 Disember 2010

KEMBAQ VS KEMBAT


hmmmm....assalamualaikum
kaifa halukum jamian...ana bihoir...
hehehe,mentang2 la jd faci kembaq,,,xde la kat dalam maahad je..xde la pandai sangat,,kire leh la ajar adik2 ni..cmtu lak an...hhahaa,,

nk cite sebenarnye,maahad de wat KEMBAQ mega,28hb ni...nak di jadi kan cite,de KEMBAT lak*(kelas bahasa arab tinggi),,,memang nk join KEMBAQ tapi ape kan daya,,diri ini hanya insan lemah dalam BAT,camne nak join KEMBAQ sbb nnt gelabah je...kejer sane,kejar sini...,so,kite ikut KEMBAT,seronok...bljr sume tajuk form 4,tips2 nk jwab soalan..,macam2 lg la.

tp,agak sedih sikit la,xsume sahabat dapat join cz dyorg jadi faci KEMBAQ,pape pon terima kasih tolong ayahanda....ustazah norlia,ustaz muhamad n ustaz mahmud...sume sporting..blaja pon sempoi je...xterkejar-kejar,,tp still ade gak yg lambat...agak sedih gak la...sian ustazah n ustaz cz dh smpai tp anak muridnye dua tiga jer..huhu..xpe janji ilmu dapat...

kepada sahabat2 yg xjoin KEMBAT usha2 la rakan2 yg len...kami sedia membantu..cewah!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen